Παζάρι Αγάπης από την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Θα λειτουργήσει έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου.
Την Παρασκευή το απόγευμα και ώρα 6:00 πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι, στο πρώην κατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, ο αγιασμός για την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολής Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, το οποίο θα λειτουργήσει έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου.


Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιο Αθανασάκη ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου κ. Στέφανος Ψυλλάκης και αρκετός κόσμος.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι αποτελεί καρπό αγάπης και στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό και την ευαισθησία αρκετών συνανθρώπων μας, καθώς στην έμπρακτη στήριξη της μαθητιώσας νεολαίας της πόλης του Αρκαλοχωρίου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Παγκοινιάς Παιδικού Γεύματος και του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.


Να σημειώσουμε ότι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου πραγματοποιεί Παζάρι Βιβλίου στον ίδιο χώρο ως τις 24 Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα δοθούν στα γεύματα αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως.